Năut și Kale curry

Năut și Kale curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năut și varză. Această rețetă servește 2. O porție conține 308 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, semințe de chimen, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cremă de curry și năut, Năut Curry, și Cartofi curry cu năut.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală antiaderentă de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și încep să se rumenească. (Fac asta fără lichid, dar dacă încep să se lipească, adăugați o lingură de apă sau bulion.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați ghimbirul, usturoiul și semințele de chimen și gătiți încă un minut sau două, până când chimenul devine parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați roșia și gătiți încă două minute. Se amestecă varza și 1/4 cană de bulion și se acoperă bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza este frageda, dar inca verde aprins, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KaleKale
5
Adăugați nautul, restul de 1/4 cană de bulion și toate condimentele, cu excepția garam masala. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă garam masala și tahini și se adaugă sare după gust și se gătește încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TahiniTahini
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se servește peste cereale integrale, cu pâine sau umplute în pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista