Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năut și varză. Această rețetă servește 2. O porție conține 308 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, semințe de chimen, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cremă de curry și năut, Năut Curry, și Cartofi curry cu năut.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală antiaderentă de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și încep să se rumenească. (Fac asta fără lichid, dar dacă încep să se lipească, adăugați o lingură de apă sau bulion.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ghimbirul, usturoiul și semințele de chimen și gătiți încă un minut sau două, până când chimenul devine parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați roșia și gătiți încă două minute. Se amestecă varza și 1/4 cană de bulion și se acoperă bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza este frageda, dar inca verde aprins, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Kale
5
Adăugați nautul, restul de 1/4 cană de bulion și toate condimentele, cu excepția garam masala. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă garam masala și tahini și se adaugă sare după gust și se gătește încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tahini
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se servește peste cereale integrale, cu pâine sau umplute în pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare