Năut și Kale curry

Năut și Kale curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năut și varză. Această rețetă servește 2. O porție conține 308 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, semințe de chimen, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cremă de curry și năut, Năut Curry, și Cartofi curry cu năut.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală antiaderentă de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și încep să se rumenească. (Fac asta fără lichid, dar dacă încep să se lipească, adăugați o lingură de apă sau bulion.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați ghimbirul, usturoiul și semințele de chimen și gătiți încă un minut sau două, până când chimenul devine parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați roșia și gătiți încă două minute. Se amestecă varza și 1/4 cană de bulion și se acoperă bine. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza este frageda, dar inca verde aprins, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
KaleKale
5
Adăugați nautul, restul de 1/4 cană de bulion și toate condimentele, cu excepția garam masala. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă garam masala și tahini și se adaugă sare după gust și se gătește încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
TahiniTahini
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se servește peste cereale integrale, cu pâine sau umplute în pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista