Năut și Bietă Elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscat la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, brânză elvețiană, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Năut și Bietă Elvețiană.
Instrucțiuni
Într-o oală de supă medie, aduceți bulionul la foc mic cu coaja de brânză și nautul. Gatiti la foc mic pana cand bulionul este aromat, aproximativ 10 minute; aruncați coaja.
Adăugați smogul elvețian și fierbeți până se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană din pesto de roșii uscate la soare. Condimentează supa cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu brânza rasă.
Încingeți fiecare castron cu o păpușă din pesto-ul rămas și serviți.