Năut - salata de legume cu sos de iaurt curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 279 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi îmbuteliat, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de linte, năut și varză cu sos de citrice, Salată de pui și năut cu sos de iaurt curry, și Salată de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; amestecați amestecul cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Pentru a pregăti salata, combinați morcovul și următoarele 5 ingrediente (morcov prin năut) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă 1/2 cană de pansament peste amestecul de morcovi, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
4
Așezați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii și stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de pansament. Completați fiecare porție cu 1 1/3 căni de amestec de morcovi.