Năut Pur Și Simplu
Năutul pur și simplu este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 230 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, scorțișoară măcinată, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de năut cu salată de fenicul, Hummus ( năut și Tahini pur și simplu), și Bruschette cu năut pur și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală medie la foc mediu 2 minute.
Se toarnă 1/4 cană de ulei, se așteaptă 1 minut, apoi se adaugă ceapa, 3 căței de usturoi, chile, cimbru și frunza de dafin. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Se amestecă boia de ardei, scorțișoară și cayenne; apoi se amestecă nautul și 2 linguri. apă. Gatiti la foc mic, acoperit, amestecand ocazional, 10 minute pentru a amesteca aromele. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească.
Îndepărtați frunza de dafin.
Vârtej amestec de năut într-un robot de bucătărie cu 2 linguri. mai multă apă, sare și piper după gust, tahini, chimen, usturoi rămas și 2 linguri. ulei. Pur până la neted, 7 până la 8 minute, învârtindu-se până la 2 linguri. mai mult ulei și 1/3 cană de apă pentru a obține o consistență netedă și lucioasă.
Se servește la temperatura camerei.