Năut Pur Și Simplu

Năut Pur Și Simplu
Năutul pur și simplu este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 230 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, scorțișoară măcinată, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piure de năut cu salată de fenicul, Hummus ( năut și Tahini pur și simplu), și Bruschette cu năut pur și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală medie la foc mediu 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei, se așteaptă 1 minut, apoi se adaugă ceapa, 3 căței de usturoi, chile, cimbru și frunza de dafin. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Se amestecă boia de ardei, scorțișoară și cayenne; apoi se amestecă nautul și 2 linguri. apă. Gatiti la foc mic, acoperit, amestecand ocazional, 10 minute pentru a amesteca aromele. Se condimentează cu sare și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Vârtej amestec de năut într-un robot de bucătărie cu 2 linguri. mai multă apă, sare și piper după gust, tahini, chimen, usturoi rămas și 2 linguri. ulei. Pur până la neted, 7 până la 8 minute, învârtindu-se până la 2 linguri. mai mult ulei și 1/3 cană de apă pentru a obține o consistență netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
TahiniTahini
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista