Năut Pimiento Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați năut pimiento Crostini. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 247 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de chimen măcinat, crostini, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crostini De Năut, Crostini de năut și mentă, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan).
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Fingerfood funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este LVE de John Legend Sparkling ros nr. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![LVE de John Legend trandafir spumant]()
LVE de John Legend trandafir spumant
Culoarea roz a spumantului francez LVE Ros nr. Cu un nas Fructat, amestecând note de citrice și fructe roșii mici, bulele sunt moi și plăcute. Este bine echilibrat cu voluptate și note de coacăze roșii și pomelo, completate de o aciditate plăcută la final.Vrei să gust LVE de John Legend cu John Legend?Alăturați-vă cântărețului, compozitorului, umanitar și filantrop, John Legend, antreprenorului Franco-american de vin Jean-Charles Boisset și Wine.com e propria Gwendolyn Osborn pentru o degustare virtuală a vinurilor lor de la rosul din Franța.Sunteți gata să gustați cu John? Urmăriți degustarea aici.Nu aveți încă vinurile? Faceți clic aici pentru a cumpăra setul de degustare.