Năut Picant
Năutul picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, naut, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Năut Picant, Năut Picant, și Năut Prăjit Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți și clătiți năutul.
Se întinde într-un singur strat pe un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie și se usucă.
Într-o oală mare la foc mediu-mare, aduceți 2. ulei între 350 și 375 (folosiți un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura sau pur și simplu aruncați un năut: când sfârâie, uleiul este gata).
Între timp, într-un castron mediu, combinați sare, piper, pudră de chipotle, coriandru și cayenne. Pune deoparte.
Cu o lingură mare sau o strecurătoare, coborâți năutul în ulei. Se vor balona energic, așa că aveți grijă (purtarea mânecilor lungi vă va ajuta să vă protejați brațele de stropi). Gatiti pana cand barbotarea se calmeaza si nautul este fierbinte si crocant (testati unul pentru coacere), aproximativ 3 minute. Cu o lingură sau o strecurătoare, transferați nautul în mai multe straturi de prosoape de hârtie și scurgeți 1 minut.
Aruncați năutul cu amestec de condimente.