Năut Picant

Năut Picant
Năutul picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, naut, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Năut Picant, Năut Picant, și Năut Prăjit Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2
Se întinde într-un singur strat pe un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-o oală mare la foc mediu-mare, aduceți 2. ulei între 350 și 375 (folosiți un termometru pentru bomboane pentru a testa temperatura sau pur și simplu aruncați un năut: când sfârâie, uleiul este gata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Între timp, într-un castron mediu, combinați sare, piper, pudră de chipotle, coriandru și cayenne. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cu o lingură mare sau o strecurătoare, coborâți năutul în ulei. Se vor balona energic, așa că aveți grijă (purtarea mânecilor lungi vă va ajuta să vă protejați brațele de stropi). Gatiti pana cand barbotarea se calmeaza si nautul este fierbinte si crocant (testati unul pentru coacere), aproximativ 3 minute. Cu o lingură sau o strecurătoare, transferați nautul în mai multe straturi de prosoape de hârtie și scurgeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Aruncați năutul cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista