Năut fierte și Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți sare și piper kosher, chile, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Calamari înăbușit cu roșii, Pui fiert și năut, și pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați rapid năutul punându-le într-o oală mare cu fund greu și acoperindu-le cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute; se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți năutul și întoarceți-le în oală. Acoperiți-le cu apă proaspătă cu aproximativ 2 inci, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți fasolea până când sunt fragede, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Curățați oala și puneți-o înapoi pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Încălziți uleiul de măsline și gătiți ceapa, usturoiul, chili, cimbru și frunzele de dafin până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați ardeiul și chimenul și gătiți timp de 1 minut. Zdrobiți manual roșiile și adăugați-le cu sucul lor în oală împreună cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați năutul, ardeii prăjiți și calamarii și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți până când toate aromele s-au amestecat și Calamarul este fraged, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
8
Serviți în vase mici cu o picătură de ulei de măsline.