Năut fierte și Calamari ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți sare și piper kosher, chile, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Încercați Calamari înăbușit cu roșii, Pui fiert și năut, și pentru dovlecei și năut înăbușite cu mămăligă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați rapid năutul punându-le într-o oală mare cu fund greu și acoperindu-le cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute; se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți năutul și întoarceți-le în oală. Acoperiți-le cu apă proaspătă cu aproximativ 2 inci, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți fasolea până când sunt fragede, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Curățați oala și puneți-o înapoi pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
5
Încălziți uleiul de măsline și gătiți ceapa, usturoiul, chili, cimbru și frunzele de dafin până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați ardeiul și chimenul și gătiți timp de 1 minut. Zdrobiți manual roșiile și adăugați-le cu sucul lor în oală împreună cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați năutul, ardeii prăjiți și calamarii și condimentați cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți până când toate aromele s-au amestecat și Calamarul este fraged, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Calmar
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8
Serviți în vase mici cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec