Năut cu roșii și morcovi
Năutul cu roșii și morcovi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Năut cu roșii și morcovi, Tigaie de porc cu năut, morcovi și stafide, și Tocană de pui cu morcovi, naut și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți nautul cu 2 litri de apă.
Adăugați întregul cățel de usturoi și frunza de dafin și dați la fiert. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când nautul este fraged, aproximativ 2 ore.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și fierbeți timp de 10 minute mai mult.
Scurgeți nautul și aruncați frunza de dafin și cățelul de usturoi.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul feliat, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și vinul și fierbeți la foc moderat până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile strecurate și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute.
Adăugați 2 căni de apă rece și nautul scurs și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper negru.
Se servește la temperatura camerei.