Năut cu Broccoli rabe și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năutul cu Broccoli rabe și slănină. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 454 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, slănină tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Gemelli cu Broccoli Rabe, slănină și năut, Paste Cu Broccoli Rabe Și Năut, și Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli rabe intr-o oala mare cu apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați slănină; saut 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă ceapa, oregano și ardeiul roșu; saut 4 minute sau până când ceapa începe să se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați năut; saut 1 minut. Se amestecă broccoli rabe, sare și piper negru; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, aruncand pentru a combina.
Așezați aproximativ 1 1/2 cană amestec de năut pe fiecare dintre cele 4 farfurii; radeți 1/2 uncie de brânză uniform peste fiecare porție.