Năut condimentat cu iaurt și nuci de pin
Năutul condimentat cu iaurt și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 277 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, iaurt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă condimentată cu năut , ierburi și nuci de pin, Supă de mazăre dulce cu iaurt și nuci de pin, și Iaurt cu smochine proaspete, miere și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă pudra de chile, chimenul, turmericul și cayenne și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați nautul și bulionul și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat timp de 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se fierbe la foc moderat, neacoperit, până când lichidul se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, într-o tigaie mică și uscată, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Puneți iaurtul în boluri puțin adânci. Se acoperă cu nautul, se ornează cu menta și nucile de pin și se servește.