Năut condimentat cu iaurt și nuci de pin

Năut condimentat cu iaurt și nuci de pin
Năutul condimentat cu iaurt și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 277 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, iaurt, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă condimentată cu năut , ierburi și nuci de pin, Supă de mazăre dulce cu iaurt și nuci de pin, și Iaurt cu smochine proaspete, miere și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă pudra de chile, chimenul, turmericul și cayenne și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați nautul și bulionul și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc moderat timp de 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se fierbe la foc moderat, neacoperit, până când lichidul se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Între timp, într-o tigaie mică și uscată, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Puneți iaurtul în boluri puțin adânci. Se acoperă cu nautul, se ornează cu menta și nucile de pin și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista