Năut Condimentat Cu Chimen

Năut Condimentat Cu Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năutul condimentat cu chimen. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 937 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chimen măcinat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Încercați Năut Și Chimen Pat 4, Năut De Tei De Chimen, și Năut De Tei De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți bine fasolea garbanzo; uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Combinați chimenul cu sarea kosher; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3
Încălziți aproximativ 1 inch ulei vegetal într-o tigaie medie. Când este fierbinte, adăugați cu grijă câteva fasole garbanzo în ulei; gatiti pana se rumeneste crocant si inchis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante și așezați-o pe farfurie căptușită cu prosoape de hârtie; se presară cu amestec de chimen și sare. Repetați cu fasolea rămasă; serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate60
Revista