Năut Condimentat Cu Chimen

Năut Condimentat Cu Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năutul condimentat cu chimen. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 937 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chimen măcinat, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Încercați Năut Și Chimen Pat 4, Năut De Tei De Chimen, și Năut De Tei De Chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți bine fasolea garbanzo; uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați chimenul cu sarea kosher; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Încălziți aproximativ 1 inch ulei vegetal într-o tigaie medie. Când este fierbinte, adăugați cu grijă câteva fasole garbanzo în ulei; gatiti pana se rumeneste crocant si inchis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante și așezați-o pe farfurie căptușită cu prosoape de hârtie; se presară cu amestec de chimen și sare. Repetați cu fasolea rămasă; serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate60
Revista