Nămol De Căpșuni-Rubarbă
Strawberry-rubarbă noroi ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 2,51 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, băutură carbogazoasă cu lămâie-lime, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Nămol De Căpșuni-Rubarbă, Nămol De Rubarbă Înghețat, și Rubarbă Noroi Pumn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți rubarba și zahărul la fierbere în cratiță de 3 litri la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este foarte frageda. Se amestecă căpșunile.
Puneți jumătate din amestecul de căpșuni în blender. Acoperiți și amestecați la viteză mare până se omogenizează.
Se toarnă într-un recipient mare nemetalic. Acoperiți și amestecați amestecul de căpșuni rămas; se adaugă în recipient. Se amestecă vodca și cutia de 12 uncii de băuturi carbogazoase. Congelați cel puțin 8 ore până când este înghețat și noroios.
Pentru fiecare porție, amestecați împreună 1/2 cană amestec congelat și 1/2 cană băutură carbogazoasă răcită în sticlă înaltă până la nămol.
Se ornează cu felii de căpșuni.