Nutty Caramel Porumb
Nutty Caramel porumb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, caju, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Nutty Caramel Porumb, Nutty Caramel Porumb, și Nutty Caramel Clustere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați zahărul în centrul unei cratițe adânci prevăzute cu un termometru pentru bomboane. Turnați cu grijă apa în jurul pereților tigaiei, încercând să nu stropiți zahăr pe pereți. Nu amestecați; trageți ușor degetul de două ori prin Centrul zahărului, făcând o cruce, pentru a-l umezi. La foc mare, aduceți la fierbere completă și gătiți fără a amesteca până la caramel auriu, aproximativ 10 până la 15 minute, învârtind amestecul ocazional pentru a uniformiza culoarea.
Opriți focul și amestecați untul.
Adăugați floricele, nucile pecan și caju.
Se toarnă pe un covor de copt din silicon pe tejghea sau pe o suprafață de marmură.
Lăsați amestecul să se răcească câteva minute; apoi începeți să-l împărțiți în ciorchini, lucrând rapid, astfel încât să nu se întărească și să nu vă ardeți. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Notă: eu folosesc Black Diamond Popcorn cu dimensiunea sa Petit kernel "hulless". Pentru a popcorn corect, așezați sâmburii într-o oală mare cu fund greu și acoperiți apoi cu ulei.
Puneți capacul și gătiți la înălțime până când auziți primul pop. Scoateți-l imediat de pe foc și lăsați-l să stea 1 minut. Apoi, întoarceți-l la foc și terminați popping, agitând tigaia tot timpul. Nu știu de ce este mai bine, dar asta face tatăl meu și floricelele lui au fost întotdeauna cele mai bune.