Numărătoarea Inversă # 6 Prăjită Ziua Recunostintei Curcan, Felul Meu

Numărătoarea Inversă # 6 Prăjită Ziua Recunostintei Curcan, Felul Meu
Numărătoarea inversă # 6 prăjită Ziua Recunostintei curcan, felul meu este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 117g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1184 calorii. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de rață, rozmarin, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 de ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, Prăjită Ziua Recunostintei Turcia, și Curcan de Ziua Recunostintei prăjit/fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Separați picioarele de curcan de sân, menținând coloana vertebrală intactă și picioarele încă atașate în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
3
Tăiați bucata de coloană vertebrală rămasă din sân și salvați-o (folosiți-o în tigaia de prăjire când gătiți curcanul). Cojiți morcovii și ceapa și tocați aproximativ. Tăiați aproximativ țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Tăiați merele în sferturi și îndepărtați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
5
Așezați 1/3 din legume și mere într-un recipient suficient de mare pentru a găzdui curcanul cu legumele și merele. Condimentează curcanul în interior și în exterior cu sare și piper. Frecați oțetul de cidru în Curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
LegumeLegume
MărMăr
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Așezați pieptul în recipient și acoperiți cu 1/3 din legume și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MărMăr
7
Adăugați picioarele și topul cu legumele și merele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MărMăr
8
Se pune la frigider și se lasă la marinat peste noapte.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de gătit, astfel încât curcanul să poată ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
11
Așezați legumele și merele în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Așezați picioarele, cu pielea în sus, deasupra legumelor, fiind siguri că există loc pentru a adăuga sânul mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
13
Puneți picioarele în cuptor pentru a găti mai întâi, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
În timp ce picioarele se gătesc, faceți grăsimea de rață compusă din plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
15
Așezați grăsimea rece de rață în vasul unui mixer în picioare cu un atașament cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
16
Adăugați toate ierburile tocate și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IerburiIerburi
17
Adăugați sarea și piperul și amestecați timp de 1 minut până când ierburile sunt dispersate uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
18
Așezați amestecul de grăsime-plantă de rață într-o linie groasă de-a lungul laturii lungi a unei bucăți lungi de folie de plastic de 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
19
Rola într-un tub, răsuciți capetele până când strâns, și apoi locul în frigider pentru a seta, dar nu obține greu, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
20
Glisați mâna sub piele deasupra pieptului de curcan pentru a separa pielea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
21
Tăiați unul dintre capete de pe tubul de grăsime de rață. Strângeți jumătate din amestec sub piele deasupra unuia dintre sâni și restul pe celălalt sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
22
După ce picioarele s-au gătit, așezați cimbrul și rozmarinul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
23
Așezați pieptul deasupra ierburilor. Prăjiți până când atât picioarele, cât și pieptul ating o temperatură internă de 165 grade F, cu aproximativ 2 ore și 30 de minute mai mult. După ce scoateți pasărea din cuptor, lăsați-o să se odihnească 15 minute înainte de a o tăia. Acum sape în și să aibă o zi mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În29 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate43
Revista