Numărătoarea Inversă # 4 Curcan Prăjit Clasic
com / rețete / classic-Fried-turkey-45687">Classic Fried Turkey, și Numărătoarea inversă # 3 clătite Scallion cu curcan crocant și sos Hoisin de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Odată preîncălzit, introduceți termometrul cuptorului în cuptor pentru a vă asigura că cuptorul dvs. citește o temperatură exactă și reglați corespunzător.
Îndepărtați măruntaiele de curcan și clătiți bine curcanul. Se usucă și se așează pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie. Sareți cavitatea curcanului și strângeți lămâile în interiorul cavității. Umpleți cu coaja de lămâie, ierburi și 2 jumătăți de ceapă.
Adăugați jumătățile de ceapă rămase, toate măruntaiele și părțile de curcan și 4 căni de apă pe fundul tigaiei de prăjit. Frecați pielea curcanului cu untul și condimentați cu sare și piper.
Introduceți curcanul în cuptor și gătiți până când temperatura internă a sânului atinge 165 de grade F pe un termometru pentru carne, 3 1/2 până la 4 ore, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute. Acoperiți curcanul cu folie dacă rumenirea devine prea întunecată.
Scoateți curcanul când ați terminat și lăsați să se odihnească cu 20 până la 30 de minute înainte de sculptură.