Nuggets de pește prăjiți la cuptor
Nuggets de pește prăjiți la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 264 de calorii , 34 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 2,91 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Această rețetă de la Taste of Home necesită file de cod, pesmet asezonat, sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Nuggete de pește prăjite la cuptor , Nuggete de pui prăjite la cuptor și Nuggete de pește prăjite .
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați pesmetul, fulgii de porumb, parmezanul, sarea și piperul. Ungeți peștele cu spray cu aromă de unt, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Puneți pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko, cu o evaluare de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko]()
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.