Nucșoară Piure De Cartofi

Nucșoară piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Conopidă Ușor De Piure Cu Nucșoară (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Cartofi dulci Hassleback la grătar cu unt de melasă-nucșoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede și despicate, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și întoarceți cartofii în oală.
Mash cartofii cu unt, nucșoară și sare folosind un masher de cartofi sau o furculiță până când sunt bine încorporați; amestecați smântâna până când piureul de cartofi este cremos.