Nucă de cocos/Tei Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 302 calorii, 41G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână înlocuitori de ouă, suc de lime, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos, Lemon-Lime Tilapia, și Miere De Tei Tilapia pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.