Nucă De Cocos-Pui Dippers
Coconut-Dippers de pui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 29 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul miracle whip, mango chutney, baker ' s angel flake coconut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dippers Delicioase De Pui, Dippers Crocante De Pui, și Dippers Crocante De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Combinați amestecul de acoperire, nuca de cocos și condimentele uscate în placa de plăcintă. Bateți oul în a doua farfurie de plăcintă până se omogenizează.
Înmuiați puiul în ou, apoi acoperiți amestecul, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărei benzi cu fiecare ingredient; așezați în tigaie de 15x10x1 inci pulverizată cu spray de gătit. Aruncați orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 12 până la 14 min. sau până când puiul este gata. Între timp, amestecați MIRACLE WHIP și chutney până se amestecă.
Serviți puiul cu amestec MIRACLE WHIP.