Nucă de cocos prăjită-bile de biscuiți Oreo aurii
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 126 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați baker 's chocolate, philadelphia cream cheese, baker' s angel flake coconut și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bile de biscuiți Oreo cu o lovitură de nucă de cocos, Ren și om de zăpadă Oreo cookie Balls + Oreo umplute cookie-uri, și Oreo Cookie Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, firimiturile de prăjituri și 1 cană de nucă de cocos până se omogenizează.
Formați în bile de 42 (1 inch). Congelați 10 min. Scufundați în ciocolată topită; așezați într-un singur strat într-o tigaie cu hârtie cerată superficială.
Se presară cu nucă de cocos rămasă.
Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Oreo. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "