Nucă de cocos picant și creveți la grătar de var

Nucă de cocos picant și creveți la grătar de var
Nucă de cocos picantă și creveți la grătar de var ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă servește 3 și costă 5,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 366 calorii. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de creveți, cilantro, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Picant De Nucă De Cocos & Var Creveți La Grătar Scampi, Risotto picant de nucă de cocos cu creveți de var, și Creveți picant cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Combinați jalapeno, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, cilantro, nuca de cocos, uleiul de măsline și sosul de soia într-un robot de bucătărie; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați creveții într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă sosul peste creveți și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să se marineze cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Filetați creveții pe frigarui, străpungând fiecare creveți lângă cap și coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Gătiti frigaruile pe grătarul preîncălzit, întorcându-se frecvent până se rumenesc frumos pe toate părțile și carnea nu mai este roz în Centru, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista