Nucă De Cocos-Ghimbir Năut Și Roșii

Nucă De Cocos-Ghimbir Năut Și Roșii
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, nucă de cocos-ghimbir năut & roșii ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 91 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție conține 382 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână orez brun, rădăcină de ghimbir, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute, Vinete cu roșii și năut, și Năut cu roșii și morcovi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa;gatiti si amestecati pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile, jalapeno și ghimbirul; gatiti si amestecati 2-3 minute mai mult sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Se amestecă năutul, apa și sarea; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 4-5 minute sau până când lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de cocos și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6
Se servește cu orez; se presară cu coriandru suplimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista