Nucă de cocos dulce prăjită Graham Chex Mix®
Toasty Sweet Coconutty Graham Chex Mix® necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 345 de calorii , 3 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 36. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Dacă aveți zahăr, cereale graham cu miere, pătrate de cereale de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Beefy Coconutty Curry , Apple Graham Cracker Coffee Cake și Banana Graham Dessert .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt.
Răspândiți migdalele pe o foaie de copt separată.
Coaceți nuca de cocos și migdalele în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți foile de copt din cuptor și amestecați; continuați gătitul, amestecând la fiecare 4 până la 5 minute, până când nuca de cocos și migdalele devin maro auriu, 5 până la 10 minute.
Combinați nuca de cocos, migdalele, pătratele de cereale de orez și cerealele graham cu miere într-un castron mare.
Aduceți zahărul alb, siropul de porumb și untul la fiert într-o cratiță.
Se încălzește la 240 de grade F (115 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop picurată în apă rece formează o minge moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de zahăr peste amestecul de cereale și se amestecă până când este bine acoperit.
Turnați amestecul pe 2 foi de copt pentru a se răci, amestecând din când în când pentru a preveni aglomerarea.