Nucă De Cocos-Carne De Vită Curry

Nucă De Cocos-Carne De Vită Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită cu nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 413 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă De Cocos Curry Carne De Vită, Supă De Curry Cu Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, și Slow Cooker Nucă De Cocos Curry Carne De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presărați carnea de vită cu sare și rumeniți pe toate părțile, în loturi, dacă este necesar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați în aragazul lent împreună cu ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Bateți împreună laptele de cocos, zahărul brun, pudra de curry și cayenne și turnați peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă cu furculița, 4 până la 5 ore. Se amestecă roșiile cherry și se lasă să se încălzească și să se înmoaie în tocană timp de 15 minute. Reglați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista