Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită cu nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 413 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă De Cocos Curry Carne De Vită, Supă De Curry Cu Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, și Slow Cooker Nucă De Cocos Curry Carne De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați carnea de vită cu sare și rumeniți pe toate părțile, în loturi, dacă este necesar, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Transferați în aragazul lent împreună cu ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Bateți împreună laptele de cocos, zahărul brun, pudra de curry și cayenne și turnați peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă cu furculița, 4 până la 5 ore. Se amestecă roșiile cherry și se lasă să se încălzească și să se înmoaie în tocană timp de 15 minute. Reglați condimentele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Umăr
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate