Nucă De Cocos-Carne De Vită Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită cu nucă de cocos-Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 413 calorii, 30g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nucă De Cocos Curry Carne De Vită, Supă De Curry Cu Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, și Slow Cooker Nucă De Cocos Curry Carne De Vită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu-mare.
Presărați carnea de vită cu sare și rumeniți pe toate părțile, în loturi, dacă este necesar, aproximativ 8 minute în total.
Transferați în aragazul lent împreună cu ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Bateți împreună laptele de cocos, zahărul brun, pudra de curry și cayenne și turnați peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă cu furculița, 4 până la 5 ore. Se amestecă roșiile cherry și se lasă să se încălzească și să se înmoaie în tocană timp de 15 minute. Reglați condimentele și serviți.