Coconut-carne de vită Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 239 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, piper, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii de 1/8 inch și puneți-o într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
2
Se presară cu turmeric și pudră de chili, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Turmeric
3
Se toarnă 1 linguriță de ulei vegetal și ulei de susan într-o tigaie antiaderentă; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ulei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați friptura; se prăjește până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
5
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă restul de 1 linguriță de ulei vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ghimbir, usturoi și ceapă; se prăjește până se înmoaie. Se amestecă laptele de cocos; gatiti, amestecand des, 2-3 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
8
Se amestecă friptura, coriandrul și ardeiul roșu; gatiti, amestecand des, pana se incalzeste bine.