Nuci Pecan Zaharisite
Pecanii cu zahăr sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 369 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun ferm, albuș de ou, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nuci Pecan Zaharisite, Nuci Pecan Zaharisite, și Nuci Pecan Zaharisite.
Instrucțiuni
Bateți albușul de ou până se spumează; adăugați nuci pecan și amestecați până când sunt acoperite uniform.
Se amestecă împreună zaharurile; se presară peste nuci pecan. Se amestecă ușor până când nucile pecan sunt acoperite uniform.
Întindeți nucile pecan într-un singur strat într - o tigaie cu role de jeleu de 15 x 10 inci, ușor unsă cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când pecanele sunt prăjite și uscate, amestecând o dată după 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute sau până se răcește complet.
Notă: păstrați nucile pecan într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar la temperatura camerei până la 3 zile sau congelați până la 3 săptămâni.