Nuci pecan prăjite cu unt brun cu rozmarin
Nuci pecan prăjite cu unt brun cu rozmarin este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 212 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, jumătăți de pecan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu unt brun și nuci pecan prăjite, Nuci Pecan Cu Zahăr Brun Rozmarin, și Morcovi glazurați cu zahăr brun cu rozmarin și nuci pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti untul intr-o cratita medie la foc mediu, amestecand continuu, 3 pana la 5 minute sau doar pana cand untul incepe sa se rumeneasca. Scoateți imediat tigaia de pe foc și amestecați nucile pecan. Aranjați nucile pecan într-un singur strat pe o foaie de copt.
Se presară sare și zahăr.
Coaceți nucile pecan la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Coaceți încă 2 minute. Se răcește complet pe foaia de copt (aproximativ 30 de minute). A se păstra într-un recipient etanș.