Nuci pecan dulci și picante
Nucile pecan dulci și picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 4 și costă 3,01 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 68 g de grăsimi și un total de 844 de calorii . 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați chimen măcinat, sare cușer, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 89% . Caserolă de cartofi dulci cu ananas cu nuci pecan confiate , varză de Bruxelles prăjită cu pancettan glazurat și nuci pecan și clafouti de caise cu lavandă și nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Bateți albușul cu 1 lingură de apă într-un castron mare până devine spumos.
Adăugați nucile, zahărul, chimenul, cayena, scorțișoara și 1/2 linguriță de sare și amestecați bine.
Întindeți amestecul pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până când nucile sunt în mare parte uscate, dar încă ușor lipicioase, aproximativ 40 de minute.
Scoateți nucile din cuptor și amestecați. Reduceți temperatura la 200 de grade F. Întoarceți nucile la cuptor și coaceți până devin crocante, încă aproximativ 30 de minute. Amestecați pentru a slăbi nucile de pe foaia de copt; se răcește complet pe foaie.
Fotografie de Steve Giralt