Nuci Pecan Condimentate
Pecanii condimentați sunt o fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3. Pentru $ 5.04 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 124g de grăsime, și un total de 1282 calorii. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de portocală măcinată, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Nuci Pecan Condimentate, Nuci Pecan Condimentate, și Nuci Pecan Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aliniați o tigaie pe jumătate de foaie cu hârtie pergament și dați deoparte.
Amestecați sarea, chimenul, cayenne, scorțișoara și coaja de portocală împreună într-un bol mic și dați deoparte.
Așezați nucile într-o tigaie din fontă de 10 inci și puneți-le la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 4 pana la 5 minute pana cand incep sa se rumeneasca si sa miroasa prajit.
Adăugați untul și amestecați până se topește.
Adăugați amestecul de condimente și amestecați pentru a combina. Odată combinate, adăugați atât zaharuri, cât și apă, amestecând până când amestecul se îngroașă și acoperă nucile, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați piulițele în foaia pregătită și separați-le cu o furculiță sau o spatulă. Lăsați piulițele să se răcească complet înainte de a le transfera într-un recipient etanș pentru depozitare. Poate fi păstrat până la 3 săptămâni.