Nuci De Migdale Pecan Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile cu nuci de migdale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 637 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sos de mere, gălbenuș de ou, făină de migdale albite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri cu migdale cu nuci-deliciul săptămânii, Cupcakes Lipicioase, Lipicioase, Cu Nuci Pecan, și Quinoa Roșie Cu Migdale-Susan.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina de migdale, nucile pecan tocate, zahărul de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou, siropul de arțar, uleiul de măsline și sosul de mere.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă pentru a forma un aluat.Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 6 inci lungime și 1-1/2 până la 2 inci în diametru. Înfășurați ambele bușteni în folie de plastic și congelați timp de 1-2 ore.Preîncălziți cuptorul la 350 aprox. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Feliați buștenii de aluat congelați în runde groase de 1/4 inch.
Așezați fursecurile la aproximativ 2 inci distanță pe foile de copt căptușite. Apăsați ușor o jumătate de pecan în centrul fiecărui cookie.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute până se rumenesc și se parfumează. Se răcește complet înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș.