Nuci de Macadamia și somon cu crustă de iaurt
Nuci de Macadamia și somon cu crustă de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 286 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, arpagic, nuci de macadamia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de macadamia ai putea urma acest curs principal cu Pâine de banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Macadamia-Somon Crusted, Burger De Somon Cu Crustă De Semințe De Susan Cu Sos De Iaurt, și Macadamia Crusted Tilapia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Condimentați somonul cu sare și piper și puneți-l pe o foaie de copt.
Combinați untul topit, muștarul măcinat cu piatră, iaurtul și nucile de macadamia într-un bol. Într-un castron separat combinați pesmetul și arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper.
Întindeți amestecul de iaurt peste pește, apoi acoperiți uniform peștele cu amestecul de firimituri de pâine. Prăjiți timp de 15 până la 20 de minute, pentru o coacere medie.