Nuci Condimentate De Toamnă
Toamna nuci condimentate este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, condimente de plăcintă cu dovleac, jumătăți de plantatoare de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nuci de ziar: nuci condimentate indiene cu nucă de cocos, Orez prăjit de toamnă cu fructe cu coajă lemnoasă de bivoliță, și Salată De Varză Roșie Cu Nuci Și Fructe De Toamnă.
Instrucțiuni
Aruncați pecanele cu zahăr și condimente; deoparte.
Topiți untul în tigaie medie la foc mediu.
Adăugați nuci pecan; gătiți și amestecați 5 până la 7 min. sau până la prăjit ușor.
Se întinde pe o foaie de hârtie de ceară; se răcește complet. A se păstra într-un recipient bine acoperit la temperatura camerei.