Nuca de cocos Cr Ampermalme Caramel cu ananas Concasscrox
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați nuca de cocos Cr Cmormme Caramel cu Concass ananas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, concass de ananas, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Pineapple Concass 8, Ananas caramelizat și caramel Creme cu înghețată Bananan, și Coconut Cr Ampermalme Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/3 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand frecvent. Continuați să gătiți până devin aurii (aproximativ 10 minute). Se toarnă imediat în 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit, înclinând fiecare ramekin rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu Sos
3
Așezați ouăle și albușul de ou într-un castron mediu; se amestecă bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați lapte și următoarele 4 ingrediente (lapte prin sare), amestecând până se omogenizează bine. Împărțiți uniform amestecul de ouă între ramekinele preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
7
Scoateți ramekins din tigaie. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
8
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
9
Așezați farfuria de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată