Nuca De Cocos Cr

Nuca De Cocos Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelul de nucă de cocos Cr. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 25 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, apă, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nuca De Cocos Cr, Nuca De Cocos Cr, și Cardamom-Nuca De Cocos Cr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță, gătiți zahărul granulat cu apa la foc moderat, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă, până se formează un caramel bogat de chihlimbar, aproximativ 15 minute. Turnați rapid caramelul într-un vas de copt pătrat de 9 inci sau ceramică pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun până când sunt foarte groase, 2 minute. Bateți în smântână, lapte de nucă de cocos, vanilie și sare și turnați în vasul de copt. Puneți vasul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți timp de 1 oră, până când crema este doar setată, dar încă jiggly în centru. Refrigerați în vas peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Rulați un cuțit în jurul marginii cremelor. Setați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte timp de 10 secunde. Inversați un platou plat peste vas, apoi întoarceți crema și caramelul pe platou. Se acoperă cu nuca de cocos prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista