Nuca De Cocos Cr

Nuca De Cocos Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelul de nucă de cocos Cr. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 25 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, apă, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nuca De Cocos Cr, Nuca De Cocos Cr, și Cardamom-Nuca De Cocos Cr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță, gătiți zahărul granulat cu apa la foc moderat, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă, până se formează un caramel bogat de chihlimbar, aproximativ 15 minute. Turnați rapid caramelul într-un vas de copt pătrat de 9 inci sau ceramică pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun până când sunt foarte groase, 2 minute. Bateți în smântână, lapte de nucă de cocos, vanilie și sare și turnați în vasul de copt. Puneți vasul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți timp de 1 oră, până când crema este doar setată, dar încă jiggly în centru. Refrigerați în vas peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Rulați un cuțit în jurul marginii cremelor. Setați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte timp de 10 secunde. Inversați un platou plat peste vas, apoi întoarceți crema și caramelul pe platou. Se acoperă cu nuca de cocos prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista