Nuca De Cocos Cr

Nuca De Cocos Cr
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelul de nucă de cocos Cr. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 25 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, apă, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nuca De Cocos Cr, Nuca De Cocos Cr, și Cardamom-Nuca De Cocos Cr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță, gătiți zahărul granulat cu apa la foc moderat, perindând părțile laterale ale tigaiei cu o perie umedă, până se formează un caramel bogat de chihlimbar, aproximativ 15 minute. Turnați rapid caramelul într-un vas de copt pătrat de 9 inci sau ceramică pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun până când sunt foarte groase, 2 minute. Bateți în smântână, lapte de nucă de cocos, vanilie și sare și turnați în vasul de copt. Puneți vasul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți timp de 1 oră, până când crema este doar setată, dar încă jiggly în centru. Refrigerați în vas peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Rulați un cuțit în jurul marginii cremelor. Setați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte timp de 10 secunde. Inversați un platou plat peste vas, apoi întoarceți crema și caramelul pe platou. Se acoperă cu nuca de cocos prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista