Nuc Rugelach

Nuc Rugelach
Nuca Rugelach necesită aproximativ 4 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 63 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 36 și costă 13 cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetarie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rugelach cu nucă și zahăr brun, Rugelach cu nucă și zahăr brun și Rugelach cu nucă și cireșe Bourbon.

Instrucțiuni

1
Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună pe o foaie de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Lapte Degresat1/4 Cană Lapte Degresat
4 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Neîndulcită4 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Neîndulcită
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
2
Bateți 1/4 cană de zahăr alb, untul și crema de brânză într-un castron cu un mixer electric până devine cremoasă. Bateți gălbenușul de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Coliere De BomboaneColiere De Bomboane
Prăjituri Moi SnickerdoodlePrăjituri Moi Snickerdoodle
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
3
Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt până când aluatul este doar combinat. Împărțiți aluatul în 3 părți egale; modelați fiecare porție într-un disc, înfășurați discurile în folie de plastic și lăsați-le la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Moi SnickerdoodlePrăjituri Moi Snickerdoodle
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
4 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Neîndulcită4 (1 Uncie) Pătrate De Ciocolată Neîndulcită
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Bate albusul intr-un castron cu un amestec electric pana devine spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
5
Amestecați nucile și 1/2 cană de zahăr alb în albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiatIaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți înghețați Pentru AnimaleBiscuiți înghețați Pentru Animale
7
Scoateți aluatul din folie de plastic și rulați fiecare disc într-un cerc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Sirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, OpționalSirop De Ciocolată, Topping Cu înghețată Caramel, Topping Bătut și Fursecuri Suplimentare Zdrobite Cu Ghimbir, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Întindeți 1/3 din amestecul de albușuri pe fiecare cerc de aluat, lăsând un chenar de 1/4 inch în jurul marginii fiecărui cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
9
Tăiați fiecare cerc în 12 felii.
10
Rulați fiecare felie de la margine la punct și puneți-o, cu partea în jos, pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți înghețați Pentru AnimaleBiscuiți înghețați Pentru Animale
12
Transferați pe rafturi pentru a se răci și pudrați cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu FolieCarton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rugelach funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista