Nuc Rugelach
Nuca Rugelach necesită aproximativ 4 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 63 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 36 și costă 13 cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de praf de copt, zahăr de cofetarie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rugelach cu nucă și zahăr brun, Rugelach cu nucă și zahăr brun și Rugelach cu nucă și cireșe Bourbon.
Instrucțiuni
Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună pe o foaie de hârtie cerată.
Bateți 1/4 cană de zahăr alb, untul și crema de brânză într-un castron cu un mixer electric până devine cremoasă. Bateți gălbenușul de ou și vanilia.
Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt până când aluatul este doar combinat. Împărțiți aluatul în 3 părți egale; modelați fiecare porție într-un disc, înfășurați discurile în folie de plastic și lăsați-le la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Bate albusul intr-un castron cu un amestec electric pana devine spumos.
Amestecați nucile și 1/2 cană de zahăr alb în albușul de ou.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Scoateți aluatul din folie de plastic și rulați fiecare disc într-un cerc de 7 inci.
Întindeți 1/3 din amestecul de albușuri pe fiecare cerc de aluat, lăsând un chenar de 1/4 inch în jurul marginii fiecărui cerc.
Tăiați fiecare cerc în 12 felii.
Rulați fiecare felie de la margine la punct și puneți-o, cu partea în jos, pe o tavă de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 12 până la 14 minute.
Transferați pe rafturi pentru a se răci și pudrați cu zahăr de cofetă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Rugelach funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.