Nuc - paste de pâine cu un ou moale

Nuc-pesmet Paste cu un ou moale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 488 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, linguine, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Tilapia la cuptor cu pesto de nucă de rucola și crustă de pesmet, Paste Primavera cu topping de pesmet, și Caserola De Paste Cu Brânză De Pui Cu Topping De Pesmet Parmezan.
Instrucțiuni
Aduceți 3 centimetri de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați ouă în tigaie; se fierbe 5 1/2 minute.
Scurgere. Puneți ouăle în apă cu gheață și lăsați să stea 5 minute.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie, procesați până la măcinat fin.
Adăugați nuci la pâine; puls până la măcinat fin.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul și sotati timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați amestecul de pesmet, sare și piper în tigaie; se sotează 5 minute sau până se prăjește, amestecând frecvent.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgeți.
Adăugați paste în amestecul de pesmet; aruncați pentru a combina.
Presărați pătrunjel și arpagic; aruncați pentru a combina. Împărțiți amestecul de paste uniform între 4 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 1 ou și 1 1/2 linguri de brânză.