Nu-tam-tam shepherd ' s pie
Nu-tam-tam shepherd plăcintă ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 720 calorii, 30g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $2.77 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1872 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de floarea soarelui, ceapă, unt și roșii pur approbe. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), Stella Parks nu-tam-tam plăcintă cu mere sau plăcinte de mână, și Irish Cottage Pie / Shepherd ' s Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de floarea soarelui într-o cratiță medie, apoi înmuiați 1 ceapă tocată și 2-3 morcovi tocați timp de câteva minute.
Când este moale, creșteți focul, sfărâmați în 500g carne tocată de miel și rumeniți, răsturnând orice exces de grăsime.
Adăugați 2 linguri de roșii pure și un strop mare de sos Worcestershire, apoi prăjiți câteva minute.
Se toarnă peste 500 ml de carne de vită, se aduce la foc mic, apoi se acoperă și se gătește timp de 40 de minute, descoperind la jumătate.
Între timp, încălziți cuptorul la 180C/ ventilator 160C/ gaz 4, Apoi faceți piureul. Se fierbe cartoful de 900g, tăiat în bucăți, în apă sărată timp de 10-15 minute până se înmoaie.
Se scurge, apoi se pasează cu 85g unt și 3 linguri de lapte.
Puneți tocatul într-un vas rezistent la cuptor, acoperiți cu piure și zburliți cu o furculiță. Plăcinta poate fi acum răcită și congelată până la o lună.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când partea superioară începe să se coloreze și tocatul clocotește la margini. (Pentru a coace din congelat, gătiți la 160C/ventilator 140C/gaz 3 timp de 1 oră-1 oră 20 de minute până când se încălzește în centru. Bliț sub grătar pentru a se rumeni, dacă doriți.)
Se lasă să stea 5 minute înainte de servire.