Nu Puiul Tău Mediu La Grătar
Nu puiul tău mediu la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 334 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu Salsa Medie, Nu Medie Neglijent Joe, și Anne Nu-ta-medie Mac ' N Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face puiul mai ușor de grătar uniform, îndepărtați coloana vertebrală. Faceți acest lucru așezând pieptul de pui cu fața în jos pe o suprafață de lucru, cu capătul cozii orientat spre dvs. Cu un cuțit de dezosare sau foarfece de bucătărie rezistente, tăiați din față în spate lângă coloana vertebrală. Întoarceți puiul astfel încât capătul gâtului să fie orientat spre dvs. și tăiați de cealaltă parte a coloanei vertebrale.
Scoateți coloana vertebrală și folosiți-o pentru a face stoc sau aruncați. Întoarceți puiul și tăiați coccisul sau osul dorit.
Întindeți puiul plat, astfel încât să fie fluturat.'
Amestecați smântâna, ceapa roșie, usturoiul, oregano, mărarul, sarea și piperul într-un castron și amestecați bine. Ridicați ușor pielea de pe pui având grijă să nu perforați sau să rupeți pielea. Puneți amestecul de smântână sub piele și masați ușor pentru a ușura amestecul în toate zonele puiului. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar la foc mediu. Ungeți ușor un grătar și puneți-l la 4 inci de sursa de căldură.
Periați ușor puiul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați puiul pe pielea pregătită a grătarului în sus. Acoperiți grătarul și gătiți până când carnea este fermă și sucurile curg limpede când sunt străpunse cu un cuțit, 45-55 de minute. Nu este nevoie să întoarceți puiul.