Nu pot lipsi Red Snapper
Nu poate lipsi Red Snapper este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 554 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Lichiorul de ouă al domnișoarei Ida, și Little Miss Previzibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează peștele cu sarea și piperul.
Întindeți ceapa și ardeiul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci și așezați peștele deasupra. Puneți peștele cu unt.
Se presară cu puțin sos Worcestershire.
Coaceți timp de 12 minute, apoi ungeți peștele cu sucuri de tigaie.
Presărați peștele cu parmezan și apoi puneți-l sub broiler timp de aproximativ 2 minute sau până când brânza se rumeneste. Pentru a servi, lingurați legumele peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.