Nu coace PB & J Thumbprint cookie Bites
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Nu Coaceți PB & J Thumbprint cookie Bites ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 51 calorii. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de orez brun, ulei de palmier, gem și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mușcături de aluat pentru prăjituri fără coacere, Fără Prăjituri De Zahăr, și Mușcături De Aluat De Prăjituri Umplute Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți biscuiții graham în firimituri fine sau o pulbere. Puteți face acest lucru cu vechea metodă ziploc și mallet sau, după cum prefer, puneți-le într-unul dintre acele mici Râșnițe de condimente ieftine și aruncați-le. Veți obține aproximativ 1/4 cană de firimituri fine / graham powder.In într-un castron mic, combinați firimiturile de cracker graham cu untul de nuci (sau semințe), uleiul și îndulcitorul, până când se formează o pastă groasă și frumoasă. Împărțiți-l în șase porții și rotiți fiecare într-o minge. Folosind partea din spate a unei lingurițe de măsurare, apăsați o indentare în partea de sus a fiecărei bile, determinându-le să se aplatizeze pe partea de jos și formați forma amprentei degetului mare deasupra. Dacă amestecul este prea lipicios pentru a fi manipulat, aruncați-l în frigider sau congelator timp de aproximativ 15 minute pentru a se întări puțin.Odată modelat, așezați amprentele de aluat pentru biscuiți în frigider sau congelator (dacă sunteți nerăbdător ca mine) timp de 15 minute sau mai mult pentru a se întări.
Puneți o bucată de gem în depresiunea fiecărei mușcături de prăjitură (am folosit aproximativ 1/2 linguriță per prăjitură) și serviți.