Nu-Coace Crema De Zahar Ars

Nu-Coace Crema De Zahar Ars
Nu-Coace Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 165 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Plăcintă Cu Cremă Brulee, Creme Brulee Ou Coace, și Dovleac Fără Coacere Crincormme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu și bateți orice bulgări. Bateți încet crema, asigurându-vă că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți gălbenușurile de ou. Este important ca acest amestec să fie cât mai neted posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Bateți laptele cu zahărul la foc mediu într-o cratiță de 3 litri (2,8 L). Dacă folosiți bobul de vanilie, răzuiți-l și adăugați semințele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți amestecul astfel încât semințele să fie încorporate în lichid. (Ar trebui să arate pătat, ca laptele după ce un Oreo a fost scufundat în el în mod repetat!) Când boabele de vanilie au fost răzuite, aruncați și întreaga păstăi în tigaie. Se încălzește până se formează bule în jurul marginii laptelui și întreaga suprafață începe să tremure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cookie-uri OreoCookie-uri Oreo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți fasolea de vanilie și aruncați-o. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1
Se toarnă tot amestecul de lapte în suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Bateți energic pentru a combina. Amestecul trebuie să se unească fără probleme, fără bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Îngroșați budinca: întoarceți focul la mediu și aduceți-l la foc mic, amestecând constant și energic. Lucrați toate unghiurile vasului și răzuiți fundul. Va dura 2 până la 5 minute pentru a aduce crema la fierbere, cu bule mari care apar încet la suprafață. Se fierbe, amestecând constant, timp de 2 minute. Opriți căldura. (Dacă nu ați folosit o boabă de vanilie, amestecați acum extractul de vanilie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se strecoară și se răcește budinca: se trece crema printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se toarnă în opt ramekine rezistente la cuptor de 1/2 cană (120 ml) și se dă la frigider. Nu le acoperiți; în acest caz, doriți să se formeze o piele subțire și uscată deasupra. Răciți budincile timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Budinca de zahar ars! Presărați ușor suprafața fiecărei budinci cu un strat uniform de zahăr turbinado. Agitați ramekinele dintr-o parte în alta pentru a uniformiza stratul. Folosiți o torță de bucătărie pentru a carameliza zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire, astfel încât stratul de zahăr să se răcească și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Metodă alternativă: asigurați-vă că ramekinele dvs. sunt sigure pentru pui. Mutați un raft în cea mai înaltă poziție și încălziți broilerul. Fierbeți ramekinele timp de 3 până la 7 minute, până când zahărul este topit și rumenit uniform. Urmăriți cu atenție și întoarceți ramekinele o dată sau de două ori pentru a le ajuta să se rumenească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista