Nu-Coace Crema De Zahar Ars
Nu-Coace Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr turbinado, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 165 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fără Plăcintă Cu Cremă Brulee, Creme Brulee Ou Coace, și Dovleac Fără Coacere Crincormme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu și bateți orice bulgări. Bateți încet crema, asigurându-vă că nu există bulgări.
Bateți gălbenușurile de ou. Este important ca acest amestec să fie cât mai neted posibil.
Bateți laptele cu zahărul la foc mediu într-o cratiță de 3 litri (2,8 L). Dacă folosiți bobul de vanilie, răzuiți-l și adăugați semințele în tigaie.
Bateți amestecul astfel încât semințele să fie încorporate în lichid. (Ar trebui să arate pătat, ca laptele după ce un Oreo a fost scufundat în el în mod repetat!) Când boabele de vanilie au fost răzuite, aruncați și întreaga păstăi în tigaie. Se încălzește până se formează bule în jurul marginii laptelui și întreaga suprafață începe să tremure.
Scoateți fasolea de vanilie și aruncați-o. Opriți căldura.
Se toarnă tot amestecul de lapte în suspensie.
Bateți energic pentru a combina. Amestecul trebuie să se unească fără probleme, fără bulgări.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Îngroșați budinca: întoarceți focul la mediu și aduceți-l la foc mic, amestecând constant și energic. Lucrați toate unghiurile vasului și răzuiți fundul. Va dura 2 până la 5 minute pentru a aduce crema la fierbere, cu bule mari care apar încet la suprafață. Se fierbe, amestecând constant, timp de 2 minute. Opriți căldura. (Dacă nu ați folosit o boabă de vanilie, amestecați acum extractul de vanilie.)
Se strecoară și se răcește budinca: se trece crema printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Se toarnă în opt ramekine rezistente la cuptor de 1/2 cană (120 ml) și se dă la frigider. Nu le acoperiți; în acest caz, doriți să se formeze o piele subțire și uscată deasupra. Răciți budincile timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Budinca de zahar ars! Presărați ușor suprafața fiecărei budinci cu un strat uniform de zahăr turbinado. Agitați ramekinele dintr-o parte în alta pentru a uniformiza stratul. Folosiți o torță de bucătărie pentru a carameliza zahărul.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire, astfel încât stratul de zahăr să se răcească și să se întărească.
Metodă alternativă: asigurați-vă că ramekinele dvs. sunt sigure pentru pui. Mutați un raft în cea mai înaltă poziție și încălziți broilerul. Fierbeți ramekinele timp de 3 până la 7 minute, până când zahărul este topit și rumenit uniform. Urmăriți cu atenție și întoarceți ramekinele o dată sau de două ori pentru a le ajuta să se rumenească uniform.