Noul Mex Migas

Noul Mex Migas
Noul Mex Migas este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare, chipsuri de tortilla de preferință și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex.

Instrucțiuni

1
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa verde și gătiți până se ofilesc ușor, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Adăugați chile verde și gătiți până când este parfumat, încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
4
Adăugați ouăle bătute și lăsați să stea până când abia încep să se întărească, aproximativ 1 minut. Sare ușor, presară chipsurile de tortilla deasupra ouălor și amestecă, împăturind oul Nesetat peste chipsuri. Gatiti repede (pentru a nu se inmuia chipsurile), amestecand pana cand ouale sunt aproape asezate, apoi amestecati jumatate din branza cotija.Când ouăle sunt setate pe gustul dvs., încă 2 până la 3 minute, împărțiți amestecul uniform între 4 până la 6 farfurii încălzite sau serviți-l în stil familial pe un platou mare. Lingurați peste fasolea neagră, apoi brânza rămasă, smântâna și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Cotija BrânzăCotija Brânză
Fasole NeagrăFasole Neagră
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
BrânzăBrânză
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
OuăOuă
SareSare
5
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Sangre De Toro Tempranillo
Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista