Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați noua salată cu trei fasole. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 169 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de năut, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de servire, amestecați împreună coaja de lămâie, uleiul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare și zahăr. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într-o cratiță mare prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1 in. apă la fierbere la foc mediu-mare. Abur edamame, acoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați năut și abur, acoperit, până se încălzește, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
4
Se toarnă ambele într-o strecurătoare, apoi se usucă pe un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați în castron cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
În aceeași cratiță, aduceți încă 1 in. apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Fasole verde la abur, acoperită, până când este fragedă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
7
Se toarnă într-o strecurătoare și se transferă imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Lăsați să stea 30 de secunde, scurgeți și uscați pe prosop.
9
Adăugați fasole verde și ceapă la amestecul de năut, aruncați pentru a acoperi și adăugați mai multă sare după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Năut
Ceapă
Sare
10
Faceți înainte: pregătiți rețeta până la Pasul 3, înfășurați amestecul de năut și fasolea verde separat și răciți până la 1 zi. Aduceți ambele la temperatura camerei înainte de a continua. Salata îmbrăcată poate sta până la 1 oră înainte de servire.