Noua Salată Cu Trei Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați noua salată cu trei fasole. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 169 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de năut, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, amestecați împreună coaja de lămâie, uleiul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare și zahăr. Pune deoparte.
Într-o cratiță mare prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1 in. apă la fierbere la foc mediu-mare. Abur edamame, acoperit, timp de 3 minute.
Adăugați năut și abur, acoperit, până se încălzește, 4 până la 5 minute.
Se toarnă ambele într-o strecurătoare, apoi se usucă pe un prosop de bucătărie.
Adăugați în castron cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
În aceeași cratiță, aduceți încă 1 in. apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Fasole verde la abur, acoperită, până când este fragedă, 4 până la 5 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare și se transferă imediat în apă cu gheață.
Lăsați să stea 30 de secunde, scurgeți și uscați pe prosop.
Adăugați fasole verde și ceapă la amestecul de năut, aruncați pentru a acoperi și adăugați mai multă sare după gust, dacă doriți.
Faceți înainte: pregătiți rețeta până la Pasul 3, înfășurați amestecul de năut și fasolea verde separat și răciți până la 1 zi. Aduceți ambele la temperatura camerei înainte de a continua. Salata îmbrăcată poate sta până la 1 oră înainte de servire.