Nou muschiulet de porc frecat Mexican cu Tamale de cartofi dulci și unt de Pecan
Rețeta noul filet de porc frecat Mexican cu Tamale de cartofi dulci și unt de Pecan ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. O porție conține 2098 calorii, 74G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.77 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, untul, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ BBQ muschiulet de porc & cartofi dulci cartofi prajiti, Muschiulet de porc glazurat dulce și picant cu piure de cartofi roșii, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie, la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare pe ambele părți. Dredge carne de porc în condimente freca și atingeți orice exces. Căutați carnea de porc pe ambele părți până se rumenesc. Gatiti la cuptor la coacere medie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în 12 felii. Placă 3 felii pe placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Stropiți cu sosul Bourbon-Ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Așezați un Tamale de cartofi dulci, acoperit cu unt de Pecan lângă feliile de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Tamale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați bourbonul și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
10
Adăugați ingredientele rămase și gătiți până se reduce la jumătate. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină, se întoarce amestecul în tigaie și se gătește la consistența sosului, se adaugă restul de 2 linguri de bourbon și se gătește 2 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica formarea tamalelor, curățați cojile sub apă curgătoare. Înmuiați-le în apă caldă timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Puree porumbul, ceapa, usturoiul prăjit și stocul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
Transferați amestecul într-un vas de amestecare și tăiați untul și scurtați-l. Folosind degetele, amestecați făina de porumb, mierea și sarea și piperul până când nu există bucăți vizibile de grăsime. Îndoiți piureul de cartofi dulci, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și siropul de arțar. Amestecul va fi mult mai slab decât credeți că ar trebui să fie, dar când tamalele sunt aburite, se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Dulci
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Tamale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mărar Proaspăt, Smuls
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
14
Scoateți cojile de porumb din apă și puneți deoparte cele mai bune 20 de coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Se scurge și se usucă. Rupeți cojile rămase în benzi late de 1 inch pentru a fi utilizate pentru legare.
16
Așezați 2 coji plate pe o suprafață de lucru, cu capetele conice orientate spre exterior și bazele largi care se suprapun cu aproximativ 3 inci.
17
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec masa în centru. Aduceți laturile lungi în sus peste masă, ușor suprapuse și bateți pentru a închide. (Dacă masa picură puțin la cusătură, aceasta nu este o problemă.) Legați fiecare capăt al mănunchiului cu o bandă de cornhusk, împingând umplutura spre mijloc în timp ce legați. Tăiați capetele la aproximativ 1/2-inch dincolo de cravată.
18
Aranjați tamalele într-un singur strat pe un suport de aburire, acoperiți bine cu folie și aburiți peste apă clocotită timp de 45 de minute. La
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
19
Serviți: feliați o fantă deasupra fiecărei tamale și împingeți ambele capete ale tamalei spre mijloc pentru a expune masa. Topiți fiecare cu 1 lingură de unt de Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Tamale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20
Combinați toate ingredientele într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
21
Răzuiți într-un ramekin și refrigerați până la solid, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.