Nou muschiulet de porc frecat Mexican cu Tamale de cartofi dulci și unt de Pecan

Nou muschiulet de porc frecat Mexican cu Tamale de cartofi dulci și unt de Pecan
Rețeta noul filet de porc frecat Mexican cu Tamale de cartofi dulci și unt de Pecan ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. O porție conține 2098 calorii, 74G de proteine, și 99G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.77 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, untul, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ BBQ muschiulet de porc & cartofi dulci cartofi prajiti, Muschiulet de porc glazurat dulce și picant cu piure de cartofi roșii, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie, la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare pe ambele părți. Dredge carne de porc în condimente freca și atingeți orice exces. Căutați carnea de porc pe ambele părți până se rumenesc. Gatiti la cuptor la coacere medie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute înainte de a tăia în 12 felii. Placă 3 felii pe placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Stropiți cu sosul Bourbon-Ancho.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Așezați un Tamale de cartofi dulci, acoperit cu unt de Pecan lângă feliile de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
TamaleTamale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați bourbonul și gătiți până se reduce complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
10
Adăugați ingredientele rămase și gătiți până se reduce la jumătate. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină, se întoarce amestecul în tigaie și se gătește la consistența sosului, se adaugă restul de 2 linguri de bourbon și se gătește 2 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Cu aproximativ 2 ore înainte de a planifica formarea tamalelor, curățați cojile sub apă curgătoare. Înmuiați-le în apă caldă timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Puree porumbul, ceapa, usturoiul prăjit și stocul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
Transferați amestecul într-un vas de amestecare și tăiați untul și scurtați-l. Folosind degetele, amestecați făina de porumb, mierea și sarea și piperul până când nu există bucăți vizibile de grăsime. Îndoiți piureul de cartofi dulci, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și siropul de arțar. Amestecul va fi mult mai slab decât credeți că ar trebui să fie, dar când tamalele sunt aburite, se va usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
TamaleTamale
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
14
Scoateți cojile de porumb din apă și puneți deoparte cele mai bune 20 de coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
15
Se scurge și se usucă. Rupeți cojile rămase în benzi late de 1 inch pentru a fi utilizate pentru legare.
16
Așezați 2 coji plate pe o suprafață de lucru, cu capetele conice orientate spre exterior și bazele largi care se suprapun cu aproximativ 3 inci.
17
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec masa în centru. Aduceți laturile lungi în sus peste masă, ușor suprapuse și bateți pentru a închide. (Dacă masa picură puțin la cusătură, aceasta nu este o problemă.) Legați fiecare capăt al mănunchiului cu o bandă de cornhusk, împingând umplutura spre mijloc în timp ce legați. Tăiați capetele la aproximativ 1/2-inch dincolo de cravată.
18
Aranjați tamalele într-un singur strat pe un suport de aburire, acoperiți bine cu folie și aburiți peste apă clocotită timp de 45 de minute. La
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
19
Serviți: feliați o fantă deasupra fiecărei tamale și împingeți ambele capete ale tamalei spre mijloc pentru a expune masa. Topiți fiecare cu 1 lingură de unt de Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
TamaleTamale
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20
Combinați toate ingredientele într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Răzuiți într-un ramekin și refrigerați până la solid, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte3ardei iute ancho, înmuiați, însămânțați, îndepărtați tulpinile și curățați-leardei iute ancho, înmuiați, însămânțați, îndepărtați tulpinile și curățați-le2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconcentrat de suc de mere, decongelatconcentrat de suc de mere, decongelat8boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui sau apăstoc de pui sau apă1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui de casăstoc de pui de casă2Bucăți de caramele Heath Barchile de arbolchile de arbol12 lingurițe de pudră de usturoipasilla chile pulberepasilla chile pulbere1pinchPinch scorțișoarăPinch scorțișoară20coji de porumb uscatecoji de porumb uscate3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumb proaspete sau congelate, de preferat proaspeteboabe de porumb proaspete sau congelate, de preferat proaspete1Oreos dublu umplutienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun deschiszahăr brun deschis33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)ceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci pecan prăjite, tocate măruntnuci pecan prăjite, tocate mărunt9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.muschiulet de porcmuschiulet de porc1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt1capusturoi prăjit, cuișoare îndepărtateusturoi prăjit, cuișoare îndepărtate4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat21 litru de lapte integral, la temperatura camereicartof mare sau dulce, prăjit la 375 de grade timp de aproximativ 1 oră sau până la moale, apoi curățat și piure de carnecartof mare sau dulce, prăjit la 375 de grade timp de aproximativ 1 oră sau până la moale, apoi curățat și piure de carne1stickunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmscurtarea legumelorscurtarea legumelor3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista