Norocos 7 strat Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 598 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă, salsa tomatillo, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Indian 7 Strat Dip, Lucky Devil, și Puțin Norocos Whoopie Plăcinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți fasolea prăjită în tigaie mică antiaderentă la foc mediu și condimentați cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați fasolea într-o farfurie mică, adâncă. Racla pan curat cu spatula de cauciuc și a reveni la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puțin ulei de măsline extravirgin în tigaie și ridicați focul la mare. Când uleiul fumează, adăugați scallions și căutați-le, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Ghimbir întreg, Zdrobit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați salsa verde la scallions și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Ghimbir întreg, Zdrobit
6
Adăugați cilantro, îndepărtați salsa de pe foc și stratați deasupra fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De Ajo
7
Întoarceți aceeași tigaie în aragaz, reduceți focul la mediu și adăugați fasole neagră, încălziți și condimentați cu chimen, strat deasupra salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Can) Canned Salsa Verde
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, Opțional
8
Topiți fasolea neagră cu un strat de salsa chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dientes De Ajo
9
Se amestecă smântână coaja de tei și sucul și se întinde deasupra salsa chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pâine Cu Nuci și Stafide
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dientes De Ajo
10
Combinați carnea a 2 avocado coapte cu usturoi, suc de lămâie, jalapeno și sare pentru a forma un guacamol gros. Topiți salsa cu guacamole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Hot Dog, La Gratar
1 Ardei Arbol Uscat
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®
Dientes De Ajo
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Încingeți scufundarea cu stratul final de roșii tăiate cubulețe și măsline feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe