Nori Prăjiți: Gnocho Fritto
Nori prăjiți: Gnocho Fritto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 100 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de apă spumantă stropită, sare, făină de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pollo fritto per Chanuk (Hannukah pui prăjit), Pollo fritto alla toscana (pui prăjit în stil toscan), și Nori De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați amestecul de drojdie, untul topit și apa spumantă. Folosind o furculiță începe să încorporeze făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios.
Așezați aluatul într-un vas ușor uleiat, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Încălziți 4 inci de ulei de măsline într-o oală adâncă la 350 de grade F.
Scoateți 1/2 din aluatul odihnit și înălțat și, cu un știft, rotiți-l într-un dreptunghi, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci. Cu o roată de pizza tăiați aluatul în pătrate de 4 inci. Prăjiți-le 3 odată în uleiul încins până se umflă și se rumenesc pe ambele părți.
Transferați norii fierbinți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 2 până la 3 minute.
Se servește cald cu mezeluri italiene.