Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Nori Ahi cu sos de soia-muștar-Port ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 722 calorii, 43G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $7.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ton ahi, oțet balsamic, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet mignon cu sos de Port și muștar, Filet Mignon Cu Sos De Port Și Muștar, și Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună muștarul și sosul de soia într-un castron mic. Aduceți oțetul, vinul roșu și portul la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand lichidul este redus la 1/2 cana. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați amestec de muștar și smântână. Se fierbe 3 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; bateți în unt, câte 1 bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Vin Roșu
Muștar
Oțet
Unt
Cremă
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Procesați nori furikake într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Furikake
Nori
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Transferați într-un vas superficial.
5
Tăiați peștele în 6 (2" x 2" x 8") coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
6
Întindeți un strat subțire de miso pe toate coapsele; dragă în pământ nori furikake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Furikake
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miso
Nori
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 2 coapse de ton și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Repetați cu uleiul rămas și tonul. Feliați pește; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
Ton
Ulei De Gătit
9
Nori furikake este un amestec japonez de condimente care include alge marine și semințe de susan și, de obicei, jazzes până orez, supe, paste și ouă.