Nordul Statului Chili

Rețeta Chili din nordul statului este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pământ chile de arbol, strop de cuișoare măcinate, fulgi de chile din Alep și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Supă Minestrone Din Nordul Statului, Plăcintă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată În Nordul Statului, și Al 6-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți carnea de vită: cu cel puțin 1 zi înainte de a servi chili-ul, tăiați carnea din cozile de vită. (Salvați oasele pentru a face stoc de carne de vită.) Ar trebui să aveți aproximativ 3 kilograme (1,5 kg) carne.
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch (2,5 cm).
Așezați-le pe o foaie de copt și congelați până când sunt semisolide, aproximativ 1 oră. În loturi, procesați carnea într-un robot de bucătărie până când este tocată grosier. (Dacă aveți norocul să locuiți lângă un măcelar artizanal, rugați-i să oseze și să macine carnea de coadă de vită cu lama grosieră "chili".)
Se amestecă guajillo chile, oțet, chile de arbol, sare, oregano, chimen și cuișoare împreună într-un castron mediu nereactiv.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 12 și până la 24 de ore.
Puneți fasolea într-un castron mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 3 inci (7,5 cm).
Lăsați-le să stea într-un loc răcoros (la frigider dacă bucătăria este caldă) timp de cel puțin 12 și până la 16 ore.
Scurgeți fasolea, puneți-le într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 3 inci (7,5 cm).
Încălziți-le, amestecând des, la foc mediu-mare doar până când apa fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, în funcție de prospețimea boabelor. În ultimele 30 de minute, adăugați sarea în cratiță.
Scurgeți fasolea și puneți-le deoparte.
Faceți chili: între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez greu la foc mediu-mare. În 2 sau 3 loturi, adăugați carnea de vită marinată și gătiți, amestecând des, până când este arsă, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de vită într-un castron, lăsând grăsimea în oală.
Pulsați ceapa și usturoiul împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate mărunt, dar nu pur și simplu. (Sau tocați ceapa și usturoiul cu mâna.)
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în cuptorul olandez și încălziți.
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez.
Adăugați Roșia pur aproxume, fulgi de chile, oregano, cimbru și chimen și amestecați bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă și sucurile de roșii se îngroașă.
Adăugați apă fierbinte la chili dacă amenință să se lipească de oală și amestecați fasolea în ultima oră. Condimentează cu sare și mai mulți fulgi de Urfa chile. Dacă vă place chili foarte picant, adăugați mai mult chile de arbol măcinat. (Chili - ul poate fi răcit, acoperit și refrigerat până la 2 zile.) Puneți-l în boluri și serviți fierbinte.
Retipărit cu permisiunea Chelsea Market Cookbook: 100 de rețete de la Premier Indoor Food Hall din New York de Michael Phillips cu Rick Rodgers. Text copyright 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; fotografie Copyright 2013 Jennifer mai. Publicat de Stewart, Tabori & Chang.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa brut Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava