Nordul Statului Chili

Nordul Statului Chili
Rețeta Chili din nordul statului este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați pământ chile de arbol, strop de cuișoare măcinate, fulgi de chile din Alep și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Supă Minestrone Din Nordul Statului, Plăcintă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată În Nordul Statului, și Al 6-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Titletown hayon Chili + meniu săptămânal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți carnea de vită: cu cel puțin 1 zi înainte de a servi chili-ul, tăiați carnea din cozile de vită. (Salvați oasele pentru a face stoc de carne de vită.) Ar trebui să aveți aproximativ 3 kilograme (1,5 kg) carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VităCarne De Vită
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
2
Tăiați carnea în cuburi de 1 inch (2,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Așezați-le pe o foaie de copt și congelați până când sunt semisolide, aproximativ 1 oră. În loturi, procesați carnea într-un robot de bucătărie până când este tocată grosier. (Dacă aveți norocul să locuiți lângă un măcelar artizanal, rugați-i să oseze și să macine carnea de coadă de vită cu lama grosieră "chili".)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ardei IuteArdei Iute
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se amestecă guajillo chile, oțet, chile de arbol, sare, oregano, chimen și cuișoare împreună într-un castron mediu nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Piper GuajilloPiper Guajillo
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați carnea de vită și amestecați bine. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de cel puțin 12 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1
Puneți fasolea într-un castron mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu cel puțin 3 inci (7,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați-le să stea într-un loc răcoros (la frigider dacă bucătăria este caldă) timp de cel puțin 12 și până la 16 ore.
3
Scurgeți fasolea, puneți-le într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă rece proaspătă pentru a acoperi cu 3 inci (7,5 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți-le, amestecând des, la foc mediu-mare doar până când apa fierbe. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 1 1/2 ore, în funcție de prospețimea boabelor. În ultimele 30 de minute, adăugați sarea în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți fasolea și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Faceți chili: între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-un cuptor olandez greu la foc mediu-mare. În 2 sau 3 loturi, adăugați carnea de vită marinată și gătiți, amestecând des, până când este arsă, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de vită într-un castron, lăsând grăsimea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Cuptor OlandezCuptor Olandez
BolBol
7
Pulsați ceapa și usturoiul împreună într-un robot de bucătărie până când sunt tocate mărunt, dar nu pur și simplu. (Sau tocați ceapa și usturoiul cu mâna.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în cuptorul olandez și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați amestecul de ceapă și gătiți, amestecând des, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Întoarceți carnea de vită la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Adăugați Roșia pur aproxume, fulgi de chile, oregano, cimbru și chimen și amestecați bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă și sucurile de roșii se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
TomateTomate
ChimenChimen
CimbruCimbru
CarneCarne
12
Adăugați apă fierbinte la chili dacă amenință să se lipească de oală și amestecați fasolea în ultima oră. Condimentează cu sare și mai mulți fulgi de Urfa chile. Dacă vă place chili foarte picant, adăugați mai mult chile de arbol măcinat. (Chili - ul poate fi răcit, acoperit și refrigerat până la 2 zile.) Puneți-l în boluri și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
FasoleFasole
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Retipărit cu permisiunea Chelsea Market Cookbook: 100 de rețete de la Premier Indoor Food Hall din New York de Michael Phillips cu Rick Rodgers. Text copyright 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; fotografie Copyright 2013 Jennifer mai. Publicat de Stewart, Tabori & Chang.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Masia Puigmolto Can Xa brut Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista