Nor de tei-Kiwi cu sos de căpșuni
Lime-Kiwi nor cu sos de căpșuni este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 243 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți kiwi și iaurt cremos de vanilie, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes cu Kiwi Daiquiri cu căpșuni cu caș de Kiwi, glazură de rom de căpșuni și garnitură de Shooter cu Rom de căpșuni, Kiwi, Tei Și Talpă De Căpșuni, și Salată De Căpșuni, Kiwi Și Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați jumătate din cuburi de tort.
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, coaja de tei și sucul de lămâie până se omogenizează bine. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Lingură jumătate de amestec peste cuburi de tort în vasul de copt; apăsați în jos pentru a netezi stratul. Aranjați feliile de kiwi peste amestec. Repetați straturile de tort și iaurt; apăsați în jos. Capac; la frigider până la set, cel puțin 3 ore.
Între timp, scurgeți căpșunile, rezervând lichid în cratiță de 2 litri; puneți căpșunile deoparte. Se amestecă amidonul de porumb în lichid până se omogenizează bine.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute. Se amestecă căpșunile. Se dă la frigider până se răcește, cel puțin 30 de minute.
Pentru a servi, tăiați desertul în pătrate; așezați pe farfurii individuale de desert. Puneți sosul peste fiecare porție. A se păstra la frigider.