Nopales & Salată De Sfeclă Verde

Nopales & Salată De Sfeclă Verde
Nopales & salata de sfeclă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă aurie, oțet de vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui, Salsan verde și Nopale, Carne De Porc Verde Chile Posole Tocană Cu Nopales, și Provocare tocată: Nopale, ardei iute verzi, caju și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți, curățați și tăiați sfecla în pene subțiri cât este încă caldă. Se îmbracă ușor cu oțet de vin alb și ulei aromat; se presară sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Subţire-Subţire-
4
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc și cele mai înalte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Vezi tehnica de preparare a Nopalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NopalesNopales
7
Aruncați fâșiile de cactus cu uleiul, sarea și piperul și așezați-le pe două foi de copt foil0lined în straturi uniforme. Cu o tavă pe fiecare raft, prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, schimbând tăvile la jumătatea drumului, până când marginile benzilor sunt clare și culoarea este verde mohorât. Fâșiile se vor micșora ușor și vor fi uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Într-un castron mediu, combinați fâșiile nopale, sfecla și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Stropiți cu vinetă de maghiran și lăsați să stea 15 minute pentru a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
MaghiranMaghiran
10
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista